Primer Assaig-Encontre de la nova temporada 2013/2014

_MG_5963
​Hola a totes i a tots,
Hola companys i companyes,
Cóm esteu?,
Cóm va el nou curs?,
Bé, ja estem prop del primer assig i d’estrenar una nova temporada,
La data per al primer encontre-assaig serà el dissabte 28 de setembre a l’hora de sempre, les 16h. Eixe día tindrem pel matí la reunió de junta de principi de temporada i també es celebrarà la reunió anual i Asamblea General de Socis (Components) de l’associació PROESO. El lloc encara està per confirmar, així que la propera sertmana enviarem la notificació corresponent. En breu també estaran tots els papers disponibles per a poder descarregar-los de l’apartat Materials de la Web i del Blog de PROESO.
 
Com ja hem anunciat durant els comunicats enviats este estiu, la propera temporada 2013/2014 està carregada de projectes de molt interessants per a tots nosaltres, per a la funció docent, per a la convivència dins de PROESO, i per a la participació amb els nostres alumnes i les seves famílies. El Palau de les Arts, El Palau de la Música, l’Auditori de Torrent i moltes més propostes ens esperen per a que els oferim la nostra riquesa musical i didàctica que tant ens identifica com a grup instrumental.
També adelantàrem que PROESO ja apareixia a les programacions del Palau de les Arts de València, concretament al Programa Didàctic, i al de l’Auditori de Torrent.
 
 Projecte PROESO temporada 2013/2014. Dates i dades dels concerts:
Imatge en línia 1
També aprofitem per  recordar que estem fent canvis en la forma de comunicació oficial i convocatòries entre la Junta Directiva i els components de PROESO. PROESO ha estrenat una nova forma de comunicació amb tots els componentes del Grup Instrumental. Hui es publica el nou blog proeso.wordpress.com, que conjuntament amb la nostra Web www.proeso.org formen els dos punts d’informació i comunicació per als membres de PROESO i per al públic en general, respectivament. També hem recopilat noticies relacionades amb PROESO d’altres blogs per a fer un històric de notícies a la nova plataforma.
Tots tingueu un email del blog per a confirmar…
Canvia la forma de notificar totes les activitats de PROESO als seus membre, fins hui es feia amb un email massiu, i després es publicava a la web. Des de hui la noticia, avís o entrada d’interès es publicarà al nou Blog de PROESO proeso.wordpress.com, i després d’estar subscrits rebreu un email del blog amb el enllaç per a que visiteu la entrada al blog. Les notificacions generals per email ja no seran la norma, sols una excepció per a una comunicació personal amb un membre o corda en moments puntuals.
En el present email adjuntem per a recordar les instruccions per fer servir el nou sistema. Esperem que la nova forma de comunicació siga un avanç i una millora en la gestió del nostre col.lectiu.
Instruccions:
1.- Tots rebreu un email de la següent direcció: proesomaterials+blog@gmail.com amb informació en anglès de la subscripció, i amb un enllaç per a confirmar (Confirm Follow). Confirmeu…
Imatge en línia 1
 
2.- Confirmeu la subscripció, i rebreu un altre email de confirmació de la subscripció amb una opció (Manage Subscriptions), en la que es pot modificar el sistema de recepció de notificacions i les hores de recepció. Si no ho modifiqueu rebreu un email en el moment en el que es publique una entrada al blog…
 
Imatge en línia 2
 
3.- Ja esteu subscrits al blog com a seguidors, quan es publique una entrada (Noticia, avís, entrada d’interès) rebreu el email amb el enllaç dirigit al blog de PROESO…
4.- Si en l’avís publicat en el blog demanem confirmació d’assistènica a assajos sols hi haurà que contestar (Responder) al mateix email al que heu rebut al avís de la entrada al blog…
Per a qualsevol dubte no dubteu en enviar un email a proesomaterials+blog@gmail.com
Recordeu, el primer assaig de la nova temporada serà el 28 de setembre. Falta per confirmar el lloc que ho farem a partir de la propera setmana.
La Junta Directiva,
Sempre fent PROESO!!!​

1 Comment

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s