La música i la mar. Entre bambolines

Imagen La música y el mar. Entre bambalinas

Ja està obert el plaç d’inscripció al Palau de les Arts!

Activitat didàctica duta a terme en col·laboració entre el Palau de les Arts Reina Sofia i el Grup Instrumental de Professors de Música d’Ensenyament Primari i Secundària (PROESO). La proposta està dirigida a estudiants de segon cicle d’ensenyament secundari obligatori de centres educatius pertanyents a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

En cada concert, els estudiants interactuen activament amb la música. Per a això utilitzen la veu i el cos com a instruments musicals, al mateix temps que coneixen dues obres de música descriptiva pertanyents a dos compositors valencians.

Abans o després del concert didàctic, els alumnes, organitzats en grups reduïts, mantenen una breu trobada amb professionals de diferents àmbits artístics i tècnics corresponents a quatre àrees del Palau de les Arts. L’objectiu principal d’aquesta fase és familiaritzar-se amb el treball i les professions lligades a un teatre d’òpera.

A partir del 22 de novembre, els estudiants que participen en aquesta activitat didàctica inicien un procés de treball a les seves aules amb ajuda de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) com a eina d’aprenentatge. El treball final obtingut s’enviarà al Palau de les Arts per participar en un concurs on-line en el qual seran valorats els coneixements adquirits. D’entre tots els arxius rebuts se seleccionarà un guanyador, qui tindrà la possibilitat d’assistir a una representació d’òpera en el Palau de les Arts.

Serà indispensable que el professorat de l’àrea de música interessat en la proposta estigui inscrit en el curs de formació semipresencial convocat pel CEFIRE de Xàtiva. Aquest curs ofereix el material didàctic indispensable per a l’assistència a l’activitat del 22 novembre. El tràmit d’inscripció i confirmació en el curs La música i la mar. Entre bambolines s’ha de formalitzar des d’aquest enllaç: http://mestreacasa.gva.es/web/cefirexativa

Concert didàctic PROESO
Teatre Martín i Soler
22 novembre 2013
A les 10.00 i a les 11.45 h

Programa:
Magallanes, poema simfònic per a banda de Ferrer Ferran
Libertadores d’Óscar Navarro

Bases de Sol·licitud de reserva d’assistència

Formulari de sol·licitud de reserva d’assistència

3 Comments

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s