Segon Assaig de PROESO de la Temporada 2013/2014

_MG_5868
Hola a tots i a totes,
Després del primer assaig de la nova temporada i després d’un primer dia a Benifaió ple d’activitat amb l’Assemblea General, la Reunió de la Junta Directiva, el Dinaret i l’Assaig amb 40 membres… i tot amb la gran coordinació de la companya Julia Rovira… Ja està inaugurada la temporada 2013/2014 amb molt bones vibracions…
El proper assaig de PROESO, i segon de la temporada 2013/2014,  serà el 19 d’octubre a les 16h i a les instalacions de la Agrupació Musical de Patraix. Ja es va comentar el passat dissabte que el farem eixe dia aprofitant que la majoria de components estarem pel matí a València al Curs del CEFIRE preparatòri del Concert Didàctic del 22/11/2013 al Palau de les Arts. Recordem per als inscrits que hi ha que estar el 19/10/2013 a les 9.30h per a entrar al Palau de les Arts i així començar puntuals a les 10h.
Salutacions ,
La Junta Directiva,
Sempre Fent PROESO!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s