CORAL PROESO Projecte 2013/2014, Informació i Inscripció

mg_6854

Hola a tots i a totes:

Aquest curs acadèmic, a més dels dos concerts didàctics que realitzarà el Conjunt Instrumental PROESO, encetem un nou programa musical amb la Coral PROESO, que interpretarem, en dos grans actuacions, als millors auditoris de València:

DIUMENGE, 16 de FEBRER, a la Sala José Iturbi del Palau de la Música de València, a les 19:30 hores

DISSABTE, 12 d’ABRIL, a la Sala Principal (Sala d’Òpera) del Palau de les Arts de València, a les 20:00 hores

Es tracta de dos concerts solidaris, els diners recaptats dels quals van destinats a dos institucions sense ànim de lucre:

1-      L’Associació FAEB (Fundació Activa Espina Bífida)

2-      La ONG BUSF (Bombers Units Sense Fronteres)

 Projectes PROESO 2013-14

Anem per parts (aquest text el teniu en un adjunt, per si voleu imprimir-lo):

 1-    “MIRANT-NOS PER DINS”

FAEB organitza, des de fa 3 anys, un Concert benèfic  al Palau de la Música de València per a recaptar diners per a ajudar a les famílies amb malalts d’Espina Bífida. Enguany, la 4a edició d’aquests concerts corre a càrrec de PROESO. L’acte porta sempre el mateix títol: “Mirándonos por dentro”.

La Fundació, en agraïment a la nostra col·laboració, ens ofereix la possibilitat, a aquells centres que portem el cor al concert, de rebre, gratuïtament, uns tallers i xerrades informatives emmarcades dins de la Campanya de Sensibilització en centres educatius. Podran beneficiar-se d’aquesta campanya els 12 primers centres que ho sol·liciten.

Aquests tallers poden plantejar-se als equips directius per a realitzar-los com una activitat de tutoria, del departament d’orientació, del departament de música…

Vos adjunte un document explicatiu de les possibles activitats que podeu sol·licitar per al vostre centre i altre document on explica la malaltia i l’Associació. També vos adjunte el Compromís per escrit de la presidenta de FAEV.

 2-    “MELODIES PER PERÚ”

Aquest és el segon curs que treballem conjuntament amb la ONG Bombers Units Sense Fronteres. La ONG compta amb centres de BUSF a diversos països de l’Amazònica, entre ells, Perú i enguany ens han demanat col·laborar amb la realització d’un concert per a recaptar diners per a construir i equipar una biblioteca d’una escola de l’Amazònica Peruana, en extrema pobresa.

El PROGRAMA DEL CONCERT, les BASES i el CRONOGRAMA D’ACTIVITATS  per a participar i formar part de la Coral PROESO les teniu als documents adjunts.

Els professors i professores de cada centre que canten als vostres cors tindran una certificació del CEFIRE en concepte de Curs d’Educació Vocal i Cant, de 30 hores.

Tenim una nova coordinadora de la Coral PROESO: la nostra companya TERE MOYA. A partir d’aquest correu, totes les qüestions relacionades amb la coral heu de remitir-les al seu correu: mmteresamusic@gmail.com
Materials Coral (Partitures, vídeos, audios, etc.). Tots els materials els facilitarà la coordinadora de la Coral PROESO en el moment de fer efectiva la inscripció de la Coral i Centre mitjançant l’enviament de les claus d’accés al apartat corresponent de la Web i del Blog oficials de PROESO per a poder fer la descàrrega.
FIXEU-VOS BE EN LES BASES, QUE HO EXPLICA TOT!!!!
Animeu-vos a cantar i a gaudir escoltant cantar als vostres alumnes!!!
La Junta de PROESO

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s