CONCURS ON LINE DE DIBUIX ESCOLAR PROESO “DIBUIXEM LA MÚSICA”

2720144777_bb6a462cdb_o

El grup instrumental PROESO realitzarà el diumenge, dia 15 de desembre, a l’Auditori de Torrent, un CONCERT DIDÀCTIC FAMILIAR que porta per títol “La música i la mar”, on interpretaran dos obres descriptives, entre elles el poema simfònic MAGALLANESdel compositor valencià Ferrer Ferran.

Per aquest motiu, PROESO organitza un Concurs de Dibuix on line adreçat a tot l’alumnat de primària amb la intenció de que plasmen gràficament les diferents escenes del poema Simfònic “MAGALLANES”.

D’entre tots els dibuixos presentats es farà una selecció que formarà part del muntatge audiovisual de l’obra descriptiva “Magallanes” i es podran visualitzar el dia del concert.

BASES DEL CONCURS

  • Les escoles que vullguen participar hauran d’emplenar el formulari d’inscripció del següent enllaç Formulari d’inscripció i enviar el butlletí d’inscripció adjunt a la publicació d’aquestes bases a proesodirect+activitats@gmail.com abans del 8 de Novembre. Butlletí amb nivells, escenes, docentes responsables i alumnes.
  • Podran participar tots els alumnes d’entre 6 i 12 anys.
  • Cada nivell es farà càrrec de dibuixar una escena de l’obra, quedant la distribució de la següent manera:

.- De 6 a 12 anys: Introducció
.- Primer Primària: Travessia de l’Atlàntic.
.- Segon Primària: Arribada a l’Oceà Pacífic.
.- Tercer Primària: El Pas per l’estret, anomenat l’Estret de Magallanes
.- Quart Primària: Arribada a Filipines, enfrontament amb els nadius en “Punta Engaño” i mort de Magallanes.
.- Cinquè Primària: L’escapada de Filipines. Elcano.
.- Sisè Primària: Arribada a Sanlúcar i fi de la primera circunnavegació del món
.- És interessant que participen tots els nivells, d’aquesta manera una mateixa escola presentarà tota l’obra. No obstant això, podran participar nivells o cicles individualment.
.- Els dibuixos es realitzaran en cartolina blanca tamany Din-A4 i es podran utilitzar diferents materials per a elaborar-los.
.- Cada dibuix ha d’anar correctament identificat. Els alumnes posaran en la part inferior el seu nom, escola i localitat. Intentant que siga amb una lletra llegible i que no sobrepasse una línia.
.- La data límit per a enviar escanejats els dibuixos és el 22 de Novembre de 2013 a la següent adreça de correu-e: proesodirect+activitats@gmail.com.
.- A la següent Web: www.proeso.org tindreu les diferents escenes de l’àudio de l’obra i unes propostes didàctiques per a que pugau treballar amb els vostres alumnes la història de Magallanes, i d’aquesta manera els treballs siguen més productius. Per a poder accedir als continguts, i una vegada formalitzada la inscripció en el Concurs, rebreu per correu electrònic una contrasenya per a poder accedir als materials.

PREMIS

  • Hi haurà 12 premis individuals. 6 primers premis (1 per curs) i 6 segons premis (1 per curs) a més una menció honorífica.
  • Hi haurà un PREMI per a l’escola que tinga alumnes que hagen guanyat el 1r PREMI que consistirà en un kit de material instrumental per a l’aula de música del centre.
  • Els TREBALLS PREMIATS es coneixeran el dia 15 de Desembre de 2013, en el Concert didàctic en família, a càrrec de PROESO, a l’Auditori de Torrent.


Col.labora:

12506_foto

CARTA PER ALS COL.LEGIS DEL CONCURS DE DIBUIX ESCOLAR “DIBUIXEM LA MÚSICA

Butlletí d’Inscripció CONCURS DE DIBUIX ESCOLAR “DIBUIXEM LA MÚSICA”

Formulari d’inscripció

Compra d’Entrades

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s