TERCER Assaig de PROESO de la Temporada 2013/2014

Hola a tots i a totes,
El proper assaig de PROESO, i tercer de la temporada 2013/2014,  serà el DISSABTE 16 de novembre a les 16h i a les instal·lacions de la Agrupació Musical de Patraix. Ja es va comentar al passat assaig del 19 d’octubre. Este serà l’últim assaig preparatori del Concert Didàctic del 22/11/2013 al Palau de les Arts. 
Hi ha que dur les partitures de Magallanes i Libertadores i les dels musicals de Cats i el Fantasma per si de cas. Per a descarregar les PARTITURES al apartat Materials de la Web i del Blog. També hi ha que dur per part dels participants en el Curs del CEFIRE “La Música i la Mar. Entre Bambolines” els fulls del Cant de Libertadores i el de la Percussió Corporal per a treballar el que han de fer els alumnes al concert.
La junta Directiva,
Sempre Fent PROESO!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s