​​​​Presentació del​s vídeos dels​ Flashmob de PROESO ​realitzats ​al centre comercial AQUA de València

aquamultiespacio  &  

Ja fa quasi un any que coincidint amb el concert celebrat el dissabte 1 de desembre de 2012 al Palau de la Música de Valencia a càrrec de PROESO; Concert a benefici de Bombers Units Sense Fronteres – BUSF al Palau de la Música de ValenciaMelodies per Haití: Material escolar per a l’escola del “Buen Pastor” a Puerto Príncipe; Es va realitzar un flashmob al centre comercial AQUA, activitat programada dins del projecte per al curs 2012/2013. 500 alumnes de centres d’educació secundària de centres públics i concertats de la Comunitat Valenciana pertanyents a PROESO simulant compres al centre comercial i ballant al ritme de la Samba de la Batucada PROESO en directe i amb música del tema “Real in Rio” del film “Rio”. El 28 de desembre de 2012 es va celebrar una jornada de convivència d’alumnes i d’agraïment al AQUA-Multiespacio repetint el flashmob. La realització ha estat a càrrec de Roberto Ramiro López i Borja Soria Cabezas. Els dos vídeos es fan públics hui als canals de promoció i d’informació de PROESO i a la Web de AQUA-Multiespacio coincidint amb la nova Campanya de Nadal 2013 del Centre Comercial.

Una gran experiència i grans moments PROESO,

Gràcies a tots!!!.

Vídeos premsa sobre flashmob PROESO i Concert “Melodies per Haití”:

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s