Galeria Fotogràfica del Curs Tècnica Vocal i Cant del passat 18 de gener al Palau de les Arts

_MG_2342

El passat dissabte 18 de gener es va celebrar al Palau de les Arts Reina Sofia de València la primera de les tres jornades del Curs de tècnica vocal i cant que el CEFIRE de Xàtiva ha organitzat per a professors de primaria i secundaria. El curs te com a cloenda la participació dels 100 professors matriculats en el concert del 12 d’abril de 2014 que PROESO oferirà a la sala d’òpera del Palau de les Arts com a concert projecte del curs 2013/2014 i que estarà dedicat benèficament al treball de BUSF (Bombers Units Sense Fronteres) a Perú. El nostre fotògraf ens envia la galeria fotogràfica de la jornada. Com sempre, Un Gran treball de Josep Vila!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s