Proper Assaig per al dissabte 22 de març i més…

1317741794-1-0
03
Hola a totes i a tots,
El proper dissabte, 22 de març de 2014 tindrem assaig, ja programat, a les 16h. a les instal·lacions de la  Agrupació Musical de Patraix.
Ja estem en la recta final per a l’actuació al Palau de les Arts amb 600 alumnes a la Coral, Grans cantants, gran “bailaora”, gran escenari,  tot per a nosaltres i per a BUSF (Bombers Units Sense Fronteres) i per a l’amazònia peruana i l’Illa d’Iquitos.  

   Hi ha que dur totes les partitures!!!
  
Es prega PUNTUALITAT i Confirmar  la  NO assistència

 
Les entrades per al concert del 12.04.2014 estaran en breu (esta mateixa setmana) a la venda en les taquilles del Palau de les Arts i a la web http://www.lesarts.com/.
Les properes dates per al concert del projecte 2013/2014, per a la vostra organització:
  • 05 d’abril de 2014, a les 16h. Assaig Grup Instrumental i solistes cantants (Lloc a determinar)
  • 12 d’abril de 2014, Matí i vesprada (falta confirmar horaris). Assaig General AMB CORAL PROESO, SOLISTES, SOUL ATAC, i el Grup Instrumental. Lloc: Sala d’Òpera del Palau de les Arts de València.
  • 12 d’abril de 2014, Concert PROESO Projecte 2013/2014 a benefici de BUSF i el seu projecte a Perú. Dues Sessions: 17.30 i 20.30h. Lloc: Sala d’Òpera del Palau de les Arts de València.
Recordeu CONFIRMAR ASSISTÈNCIA per a poder aparèixer al programa de mà, tindre les partitures descarregades i participar en els assajos corresponents.
 
Salutacions,
 
La Junta Directiva,
Sempre Fent PROESO!!!
Per a Recordar:
  • Recordeu que hi ha que arreplegar el regalet del 5è aniversari que hi ha per a tots.
  • Per a tindre tots el CD i DVD del concert del proper 12.04.2014  de PROESO al palau de les Arts hi ha que fer la comanda individual. Hi ha una comanda obligatòria del Kit per a col.laborar amb el projecte 2013/2014 d’un CD com a mínim per component. Els membres que formen part de PROESO familiarment sols ha de encomanar un CD/DVD per unitat familiar de manera obligatòria. Els membres de PROESO que ja han pagat els 12€ del Kit COMPLET PROESO ja no tenen que fer res més, sols en el cas de voler més Cds per a familiars, amics, etc i que ara es podem i els deuen encomanar.
La comanda ens ajuda a saber la quantitat de Cds a editar, qüestió important per a traure millor preu en l’edició. I també per a tindre els diners per a editar ràpidament i tindre el doble Dvd/Cd per a repartir.
En el email hi ha que indicar el nombre de Cd/Dvd que cadascú vol, amb nom complet i instrument del component de PROESO
El preu del doble Cd/Dvd es de 5€ per unitat