ÚLTIM ASSAIG ABANS DEL GRAN DIA AL PALAU DE LES ARTS

Pepe cartel solidaripop 2
Hola a totes i a tots,
El proper dissabte, 5 d’abril de 2014 tindrem assaig, ja programat, a les 16h. a les instal·lacions de la  Agrupació Musical de Patraix. L’assaig es realitzarà a Patraix per organització d’equip de so de veus per als solistes, piano, i el que implica. Tindrem a Soul Atac i a Lydia Gregory.
Ja sols queda este dissabte i ja tot per al GRAN DIA AL PALAU DE ELS ARTS amb 640 alumnes a la Coral, Grans cantants, gran “bailaora”, gran escenari, grans presentadors, i tot per nosaltres i per  BUSF (Bombers Units Sense Fronteres) i per a l’amazònia peruana i l’Illa de Iquitos.
Hi ha que dur totes les partitures!!!
Les entrades per al concert del 12.04.2014 ja estan a la venda en les taquilles del Palau de les Arts i a la web http://www.lesarts.com/.
Les properes dates per al concert del projecte 2013/2014, per a la vostra organització:
  • 12 d’abril de 2014, Matí i vesprada (falta confirmar horaris). Assaig General AMB CORAL PROESO, SOLISTES, SOUL ATAC, i el Grup Instrumental. Lloc: Sala d’Òpera del Palau de les Arts de València.
  • 12 d’abril de 2014, Concert PROESO Projecte 2013/2014 a benefici de BUSF i el seu projecte a Perú. Dues Sessions: 17.30 i 20.30h. Lloc: Sala d’Òpera del Palau de les Arts de València.

Hui ja hem arreplegat tot el material que han realitzat els alumnes d’Arts Gràfiques de l’IES Carrús d’Elx: 700 samarretes, 660 carpetes, 500 cartells i els 3000 programes de mà que ja estan en camí del taller… UN MAGNIFIC TREBALL educatiu i col.laboratiu de tots els alumnes i del departament encapçalat per ANTONI TALENS CLIMENT amb PROESO. Moltes Gràcies!!!

     

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La Junta Directiva,
Sempre Fent PROESO!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s