Entrega de les Motxilles Solidàries PROESO-BUSF al Perú

Hola Companys i Companyes,

Ací tingueu les paraules i les fotos de Jesús Lluch (BUSF), entregant el material comprat amb els diners recaptats pels 5 centres que van participar al Comboi Solidàri per l’amazònia peruana, organitzat conjuntament entre BUSF i PROESO:

Hola a tots els membres de PROESO,

Hui (05.11.2014)  ha sigut l´entrega de les motxilles, la veritat es que dies com aquestos fa que tot l´esforç i sacrifici estiga més que recompensat. Vore les caretes dels nanos quan es veuen en les motxilles noves, en la seua escoleta recentment inaugurada, amb la cara de felicitat i eixe somriure.

La veritat es que no se com transmitir-vos, el que significa per a ells tindre la seua pròpia motxilla i el material escolar. Tots es quedaven mirant com si no s’ho acabarem de creure. Jo sé, que açò no es va a solucionar la vida, per desgracia, però si que es un impuls molt important (per als nanos i les famílies)

per a seguir estudiant, per a donar la importància que es mereix a l´ensenyament dels xiquets i xiquetes. Que des de xicotets s´acostumem a anar a l´escola i no a quedar-se en la casa sense fer res, i amb eixa finalitat seguirem de prop el compromís dels pares i mares, així com de les mestres, per a que l´absentisme escolar siga nul. Ara tenen una escola digna i un material escolar bàsic, i gracies al vostre esforç.

Moltes gràcies una volta més.

PD: Prompte que vos envie totes les fotos, però quan arribe a Lima. I continuem en contacte per a qualsevol informació addicional per a divulgar i agrair el esforç fet fins ara i així animar a seguir amb les activitats solidàries de 2014.

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s