Concert Didàctic de PROESO, LA MÚSICA i LA TERRA

cartell 5 la musica i la terraEl proper divendres 5 de desembre de 2014 el Grup Instrumental PROESO, Associació i Grup Instrumental de Professors d’Ensenyament Musical de la Comunitat Valenciana, oferirà al Teatre Serrano de Gandia un Concert Didàctic en dues sessions, 10 i 11.30 hores, titulat “LA MÚSICA I LA TERRA”.  És el 2n concert del cicle de concerts anomenat ”LA MUSICA i ELS 4 ELEMENTS”, organitzat per PROESO. S’han escollit dues obres de compositors contemporanis de la nostra terra: “Jungla” del compositor valencià Ferrer Ferran, i “Expedition” de l’alacantí Òscar Navarro.

Al llarg del concert es projectaran unes imatges, sincronitzades amb el discurs musical, que reforcen visualment el que la música descriu. Aquestes imatges són una selecció del treball realitzat pels alumnes del tercer cicle d’educació Primària, participants del 2n concurs On-line: “Dibuixem la música” que organitza PROESO. El treball dins l’aula ha començat amb la TERTÚLIA DIALÒGICA MUSICAL de cadascuna d’aquestes obres,  considerada com una actuació d’èxit escolar. A partir d’aquesta actuació, els alumnes han pogut construir col·lectivament un significat de l’obra escoltada, la qual cosa ha afavorit la comprensió auditiva i, com no, la representació plàstica de la música.

logo-teatre-serrano-02Logo_Ajunt_Gandiaproesologotrans

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s