Gran dia de PROESO al Teatre Serrano de Gandia

proesologotrans.png


Bon dia i Hola a totes i a tots,

En la present entrada volem felicitar a tots pel dia d’ahir al Teatre Serrano de Gandia,

Gran Concert Didàctic, Grans els alumnes de Primària i els seus professors/es dels centres participants, Gran el Cicle Formatiu de l’IES Veles e Vents, Gran l’Esforç i el Treball dels membres de PROESO, Gran el Grup Instrumental, Gran el “Mestre”, Gran el Presentador i la seua iniciativa “exploradora”, Gran el Teatre, Gran la coordinació i organització de les diferenst comissions de PROESO, Gran el CEFIRE de Xàtiva i la seua Assessora de Música pel Curs de Tertulies i als seus ponents que han originat en coordinació amb PROESO esta proposta didàctica, Grans Totes i Tots…

Un trimestre amb molta formació i assajos,
però en definitiva i com sempre,
una gran experiència,
una gran convivència educativa, professional i humana.

Gràcies a tots per estar ahi fent complir el trinomi Música, Educació i PROESO.

Enhorabona i Gràcies!!!

La Junta DIrectiva

Sempre Fent PROESO!!!

Ací adjuntem les felicitacions que ens han fet arribar personalitats i companys que ha estat al concert de PROESO del Teatre Serrano de Gandia:

El director del CEFIRE de Xàtiva, Antonio Pérez Sabater diu:
Hola Elena, Ha sigut un concert extraordinari. Teniu una capacitat de treball fora de lloc. Felicita a tots de la meua part.

Eduardo Juan, l’inspector d’educació diu:
Moltíssimes gràcies però convidar-me. És grandiós el que feu, espectacular i una autèntica llàstima no poder fer més concerts per a arribar el vostre gran projecte a més alumnes. Estic a la vostra disposició.

David Zurriaga, Gerent del Teatre Serrano de Gandia:
Gràcies a vosaltres, Elena, pel magnífic concert que ens heu oferit. Els xiquets eixien del Teatre ​”​tararejant​”​ les obres que havien escoltat. Heu omplit el Teatre de gom a gom i dos vegades. Els mestres estaven encantats. Teniu les portes del Teatre obertes per a quan vulgau tornar.

La Regidora d’Educació de Gandia:
M’ha encantat el concert. Enhorabona, Elena, però la organització i gestió del concert. Ens hi haveu donat tot fet. Han participat moltes escoles. Hem preguntat als mestres i els ha encantat.

La Mestra de la Escola d’Educació Especial estava molt emocionada.

Carles Subiela ens ha tornat a agrair el regal de la cistella de Nadal que li varem regalar i donar el passat dimarts en el sopar al que va convidar en Consolat de Mar a entitats i professionals i al que va assistir PROESO

A més enguany ens ha dit hui que regalara 9 bateries escolars ​als​ 9 col.legis premiats. Han d’anar a Consolat de Mar a arreplegar la bateria​.​

Moltes Gràcies a Toni, Marisol i Júlia per representar a PROESO en l’acte de Consolat de Mar.

Pasqual Pastor, Assessor de Música de Conselleria​,​ ara ja jubilat, ens ha felicitat, destacant la dificultat de les obres i el tema de la projecció de dibuixos del alumnes.

Al director del Teatre i l’inspector també els ha agradat molt el guió didàctic del concert i la interacció amb el presentador.

El director de l’Orfeó Universitari de Valencia ens ha donat la enhorabona i ha pres nota i ​diu ​que ha après de nosaltres, del plantejament didàctic del curs i del concert.

El Nostre Company Miguel Àngel Sarrió Nadal, Trompeta d’Aielo de Malferit que ha debutat esta temporada en PROESO, ahir per la vesprada va enviar el següent email que ens emociona molt. Moltes Gràcies Miguel per també fer música i fer PROESO:

“Bona vesprada amics i amigues, sols volia compartir amb vosaltres tot el que he sentit este matí. Sóc Miquel Sarrió, trompeta, i la veritat, m’ho he passat molt bé, he disfrutat, malgrat no poder esmorzar amb la tertulieta i una bona i fresqueta cervesa, però he sentit coses que feia temps que no sentia. M’ha sabut greu que els meus companyes de 3r cicle no volgueren participar, però de segur que en una propera ocasió guanyaré jo i vindran.
He sentit emoció de vorer tants alumnes junts vibrant amb nosaltres, un poc de fred, nervis, inseguretat sobretot al principi per que no escoltava bé als companys. però he vist la il·lusió que tots hem ficat per estar ahí i crec que ha valgut la pensa, i tant!
Gràcies per deixar-me participar amb vosaltres, i espere que molts any.
Salutacions, una forta abraçada, i avant la Música !!”

Elena Baviera Moreno, Presidenta i Coordinadora general de PROESO diu: En fi, crec que no m’he deixat res. Enhorabona a tots, companys!!! Jo estic molt orgullosa de formar part d’esta gran família!

Quan ens passen les fotografies del Photocall i del concert les passarem pel blog i avisarem per el email.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s