Aprenentatge i Interaccions a l’aula

Selección_014

Congrés Científic Internacional

Aprenentatge i Interaccions a l’aula

Palau de les Arts Reina Sofía
València, 13 i 14 de març 2015

El congrés s’organitza en col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura  i Esport y el Centre Especial de Recerca en Teories i Pràctiques Superadores de Desigualtats (CREA) de la Universitat de Barcelona.

L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració especial de tres experts de la Universitat Cambridge, la primera universitat europea i una de les 5 universitats més prestigioses del món: el professor Neil Mercer, el més destacat psicòleg de l’educació a Europa, així com la Dra. Linda Hargreaves, referent internacional en interacció a l’aula i treball en grup; i la Dra. Rocío García Carrión, investigadora experta en aprenentatge i interacció en Actuacions Educatives d’Èxit.

Està dirigit a docents de l’àmbit universitari i no universitari, principalment, així com a membres de la comunitat educativa implicats en esta temàtica de treball, amb un aforament màxim de 1300 participants.

En este esdeveniment es donaran a conèixer les últimes investigacions i aportacions teòriques sobre com es desenrotlla l’aprenentatge en les xiquetes i els xiquets i s’analitzarà les interaccions incidixen en l’adquisició efectiva del coneixement. Per tant, vos animem a presentar comunicacions relacionades amb el tema principal de la trobada “Aprenentatge i Interaccions a l’aula”.

La inscripció al congrés és gratuïta i forma part de les línies d’actuació de la Conselleria d’Educació Cultura i Esport per a millorar l’educació que oferim als xics i les xiquets. El congres está abert a professorat universitari, no universitari i comunitat educativa.  Es certificarà a todos i per a  tots es gratuït.

En la web es pot trobar tota la informació necessària per a formalitzar la inscripció.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s