Curs de Formació “Les noves metodologies a l’àmbit humanístic, social i artístic” i Concert didàctic per a 2n cicle d’ESO i Batxillerat

formacio
Des del CEFIRE de Xàtiva ens passen la següent proposta  d’un Curs de Formació sobre la Tertúlia Dialògica com a Actuació Educativa d’Èxit reconeguda per la Comunitat Científica Internacional.
És un Curs semipresencial, amb 2 sessions presencials, que se realitzaran en 2 ciutats, per a que trieu en quina vos ve millor assistir:
    – A Gandia: 23 gener (de 17:30 a 20:30 hores) i 14 febrer (de 10 a 14:00 hores)
    – A Xàtiva: 24 gener (de 10 a 14:00 hores) i 13 febrer (de 17:30 a 20:30 hores)
 La resta de sessions són online.

El curs oferix la possibilitat –per als que vos interesse- de preparar i assistir amb els alumnes a un espectacle, “Els temps estan canviant”, que va nàixer el passat mes de juny amb motiu de la commemoració de la Primera Guerra Mundial. L’Orfeó Universitari de València mostrarà la Cultura i l’Art al voltant del 1r terç del segle XX en un cabaré a través de la música instrumental, el cant, la dansa, els poemes de l’època i una projecció d’audiovisuals que contextualitza cada moment històric.
Hi haurà un Concurs de Haikús entre els alumnes que vulguen participar-hi.
El contingut del curs està estretament relacionat amb els continguts curriculars de les àrees de Música, Literatura, Història i Art, principalment.
Vos adjuntem un Programa explicatiu del curs i de l’espectacle, que es realitzarà el dimarts, 24 de febrer al Teatre Serrano de Gandia i el dimecres, 25 de febrer, al Gran Teatre de Xàtiva. Als dos concerts hi haurà 2 sessions (a les 10:30 h. i a les 12:00 h.).
Encara queden places per a puntar-se al curs i a l’espectacle, però el termini per a inscriure’s finalitza aquesta setmana: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=3797076
Si teniu algún problema en la inscripció o confirmació del curs, perquè no heu arribat a temps, envieu-me un correu a: humanisticxativa.eb@edu.gva.es

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s