Taller didàctic VestuArts al Palau de les Arts

Encuentros magistralesEns passen la següent informació per al professorat de primària:

Amb motiu d’alguns dels títols de la temporada 2014-2015, s’ofereix una proposta didàctica dirigida a estudiants de segon cicle d’educació primària (d’edats compreses entre 8 i 10 anys) de les àrees d’educació musical i educació artística de centres d’Ensenyament Primari de la Comunitat Valenciana.

L’activitat, estructurada a manera de taller didàctic, té com a objectius principals conèixer l’àrea de treball del departament de vestuari així com la confecció del mateix, tenint en compte la producció d’òpera que s’estigui representant durant aquestes setmanes en el Palau de les Arts. A més, el grup d’estudiants assimilarà alguns dels aspectes més rellevants del funcionament i engegada d’una producció d’òpera, així com el vocabulari referent a aquesta àrea artística.

VestuArts 2014-2015

Enllaç Web programa didàtic Palau de les Arts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s