Roda de premsa del Concert de PROESO a l’Auditori de Castelló

proesocastello2015

Hui a les 12:00h està convocada una roda de premsa a l’Ajuntament de Castelló per a presentar el Concert benèfic que la Coral i el Grup Instrumental PROESO oferiran a l’Auditori i Palau de Congressos el proper 28 de març. Concert a benefini de la Fundació Activa Espina Bífida de la Comunitat Valenciana. Concert Mirant-nos per dins (5a edició) pels Malalts d’Espina Bífida i Concert  homenatge a Rafa Vives Cantó. En la mateixa estaran presents representants de l’Ajuntament de Castelló, de Culturarts, la presidenta de PROESO Elena Baviera i el Director Musical del Projecte Juan Antonio Pérez Pardo.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s