Roda de Premsa del Concert Solidari de PROESO a l’Ajuntament de Castelló

Hui a les 12:00h s’ha realitzat una roda de premsa en l’Ajuntament de Castelló per a presentar el Concert benèfic que la Coral i el Grup Instrumental PROESO oferiran a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló el proper 28 de març. Concert a benefini de la Fundació Activa Espina Bífida de la Comunitat Valenciana. Concert Mirant-nos per dins (5a edició) pels Malalts d’Espina Bífida i Concert  homenatge a Rafa Vives Cantó. En la mateixa han estat presents com a representant de l’Ajuntament de Castelló els Regidors de Cultura i de Benestar Social Vicent Sales i Carmen Querol, respectivament, de Culturarts i director de l’Auditori de Castelló Juan José Porcar, la presidenta de PROESO Elena Baviera, la tècnica de FAEB-CV Lola Cruzado i José Luís Liarte Assessor de l’àmbit humanístic i de música del CEFIRE de Castelló i coordinador local de l’acte.

proesocastello2015

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s