Un Gran dia el d’ahir amb el Concert Solidari de PROESO i BUSF per a Nepal en el Palau de les Arts Reina Sofía de València

Gran dia el d’ahir per a l’educació musical i la solidaritat en la Comunitat Valenciana en el concert solidari que PROESO i BUSF oferiren en el Palau de les Arts Reina Sofía de València per als damnificats del terratremol de Nepal. Quasi 700 alumnes i 100 professors en l’escenari en un dia excepcional per a la convivència musical. Des de PROESO agraïm a tots el participants en el projecte 2014/2015 la seua col.laboració i les seues ganes de fer música, educació i solidaritat.

També en el día d’ahir va ser un dia molt especial per a tots els que formem PROESO, ja que va coincidir amb el sisè aniversari del primer concert de PROESO. El 30 de maig de 2009 a les 20 h i a  l’auditori de la Societat Musical Santa Cecilia de Cullera, PROESO va celebrar el seu primer concert i concert de presentació del Grup Instrumental de PROESO com a colofó de la seua primera temporada de funcionament que va començar en setembre de 2008. Enhorabona a tots els que feu possible PROESO!!!

Moments de l’assaig i del concert solidari de PROESO i BUSF al Palau de les Arts Reina Sofía per Nepal en el dia d’ahir:

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s