Proper Assaig de PROESO i tercer de la nova temporada

_MG_3789

Hola a totes i a tots,

Després dels dos primers assajos i de la celebració de l’Assemblea General de PROESO, convoquem el tercer assaig de la temporada 2015/2016:

  • Dissabte 3 d’octubre a les 15.45h a Sueca. L’assaig serà a un magatzem que està situat al costat del antic supermercat ALDI i de l’IES Joan Fuster. Ací vos deixem l’enllaç de Google Maps.
  • S’ha confeccionat un Calendari per a poder enllaçar des del telèfon mòbil i des de l’ordinador de les activitats de PROESO de la temporada 2015/2016 (s’actualitzarà en funció de la confirmació de noves dates) en Google Calendar que podeu vore i enllaçar des del Weblog de PROESO: www.proeso.org.
  • PROESO serà, junt a la cantant Aitana Ferrer i el grup de música electrònica Quarant Maula, l’agrupació musical que participarà a la Trobada de Música del Mediterrani, que organitza la Mostra Viva del Mediterrani 2015​:​
    L’enllaç al vídeo divulgatiu de la Mostra Viva del Mediterrani 2015 és: https://www.youtube.com/watch?v=W0KxWxKrDU0 i el cartell anunciador (de l’artista de l’Alcúdia Manuel Boix):

Fins dissabte!
Esperem la vostra assistència,

La Junta Directiva, Sempre Fent PROESO!!!​

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s