PROESO & Google for nonprofits

Estimats Socis,
Vos informem que PROESO s’ha adderit al programa:
GFNP_Stacked_500x500​Programa en el que estan totes les grans i més actives ONG del mon:
Des de hui PROESO i tots els seus socis, amb la possibilitat de participació educativa de tots els professors i alumnes participants en els projectes anuals, disposa d’un gran compte en:

Googleper a organitzacions sense ànim de lucre

El programa és el mateix que:

googlepage
El tindre un compte en “Google Non profits” implica tindre accés a totes les apps de Google Apps for Work i Google for Education inclòs el famós Google Classroom (https://support.google.com/edu/classroom/answer/6025224?hl=es) d’una manera il·limitada en quan a nombre de socis i d’alumnes. En l’addesió al programa com a associació sense ànim de lucre hem aconseguit de manera gratuïta tot el servici que hui vos presentem i que ens permetrà tindre al nostre abast, en un mateix lloc i d’una manera personalitzada totes les necesitats educatives de comunicació, d’informació i  d’oganització de PROESO.

Vos deixem uns vídeos per a conèixer Google Apps i Google Classroom:

Vídeo de Google Apps

Video de Google Classroom

Google-Apps-For-Education

​Disposeu d’un compte amb 30GB d’espai per a utilitzar amb Drive, email @proeso.org, Youtube, Fotos, i sobretot amb Classroom, etc. Podeu connectar els vostres comptes de gmail a través del drive i augmentar l’espai i els servicis gratuẗament.

Les comunicacions de PROESO amb els socis es continuaran enviat als vostres email que notificareu en la vostra alta i inscripció com a socis i també al nou compte. Però este servici es tracta d’un valor afegit a ser membre de PROESO, al tindre totes les aplicacions personalitzades per a treballar en el projecte dins de l’Associació, del Grup Instrumental i amb les alumnes.

Continuem treballant per tindre una Associació totalment integrada amb les Tecnologies de la Informació y de la Comunicació.

https://proeso.wordpress.com/Comissió Weblog, E-mail, Apps i Xarxes Social

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s