Nou apartat a la Web per als Socis de PROESO

PROESO logo DOCENTS allargat_zona_soci

Els socis i les sòcies de PROESO des de hui tenen un nou apartat anomenat Zona Socis. Una zona restringida en la que es concentra tota la informació més necessària per als que formem PROESO.

L’Associació PROESO, Associació i Grup Instrumental de Docents d’Ensenyament Musical de la Comunitat Valenciana, treballa en el foment d’activitats musicals i educatives i s’ha convertit en l’espai idoni per a compartir i intercanviar experiències, opinions, propostes didàctiques… amb companys de la mateixa especialitat. El nostre objectiu principal és el de construir i consolidar un Projecte musical intercentres, a partir de l’agrupació instrumental i coral PROESO i a partir d’un programa comú. Alimentem la motivació del professorat mitjançant la participació dels nostres alumnes en la Coral i la dels docents en el Grup Instrumental PROESO i enriquim la seua formació en la seua doble faceta: com a instrumentista i com a professional docent, situació que ens fa portar la nostra activitat per tota la geografia valenciana.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s