PROESO desitja a tots un Bon Estiu i avança el nou projecte per a 2016/2017

encuentro-musical-cercavila.-81_g

Després de la gran temporada amb les “Performance” i els “Concerts didàctics” de “Carmina Burana in Vivo” al Gran Teatre d’Alzira i de les “Cercaviles” i els “Concerts” al Teatre Romà de Sagunt i al Palau de la Música de València (Primavera Educativa) amb “Tempus est iocundum”, hem tancat un altre gran projecte que ens ha aportat formació, convivència i educació musical a tots els que hem participat: alumnes, pares, mestres i professors, centres, ponents, membres de PROESO, etc.

En breu estarà tot plasmat en el DVD de la temporada. DVD en el que estem treballant per a que tots gaudim, un any més, dels moments PROESO viscuts durant el projecte 2015/2016.

Des de la Junta Directiva de PROESO volem donar les gràcies a tots per la participació en el projecte PROESO i desitjar-vos un bon estiu. I també, com ja és tradició, volem aprofitar el present email per a fer un avanç del projecte de la propera temporada.

La temporada 2016/2017 començarà el proper dia 17 de setembre de 2016, dissabte. Dia en el que realitzarem el nostre primer assaig i l’Assemblea Ordinària Anual de l’Associació PROESO, que es convocarà oportunament, en la que es presentarà i tancarà tota la part administrativa de l’exercici 2015/2016 i es presentarà oficialment la temporada 2016/2017.

Per a la propera temporada treballarem baix la batuta de Teo Aparicio, compositor i director, que en l’actualitat està considerat com un dels autors de música de banda de major projecció internacional.

Adjuntem un extracte del Saluda per a tots els membres de PROESO i el Currículum de Teo Aparicio, director musical del projecte PROESO per a la temporada 2016/2017. En el Saluda Teo Aparicio ens explica part del projecte.

Extracte del Saluda que ens envia Teo Aparicio:

“Estimados compañeros y amigos de PROESO:

Es un verdadero lujo y un reto tremendamente ilusionante para mí hacerme cargo de dirección artística de nuestra banda sinfónica así como de los nuevos proyectos que, junto con nuestros alumnos, llevaremos a cabo en la temporada 2016-2017.

En la programación para los siguientes conciertos, la Junta Directiva y yo hemos intentado buscar un equilibrio entre la calidad artística, los objetivos didácticos, y por qué no decirlo, la importantísima repercusión mediática que permita reivindicarnos una vez más como un colectivo fundamental en la formación, no solo, artística, sino también humanística de nuestros alumnos y alumnas.”

Com ja hem dit anteriorment,

Bon estiu i fins setembre,

La Junta Directiva,

Sempre fent PROESO!!!

Curriculum Teo Aparicio

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s