Convocatòria per a presentar Projectes d’Investigació i Innovació Educativa

ajudesisubvencions

Vos informem que hui s’ha publicat al DOCV la Convocatòria per a presentar Projectes d’Investigació i Innovació Educativa (PIIEs) i poder rebre assignacions econòmiques els centres sostinguts amb fons públics:

– RESOLUCIÓ de 22 de juliol de 2016, del director general de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport, per la qual es convoquen subvencions i assignacions econòmiques per a projectes d’investigació i innovació educativa en centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana, ja realitzats durant el curs acadèmic 2015-2016 o per a desenvolupar durant el curs acadèmic 2016-2017. [2016/6018]

– Extracte de la Resolució de 22 de juliol de 2016, del director general de Política Educativa, per la qual es convoquen subvencions i assignacions econòmiques per a projectes d’investigació i innovació educativa en centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana, ja realitzats durant el curs acadèmic 2015- 2016 o per a desenvolupar durant el curs acadèmic 2016- 2017. [2016/6029]

Vos adjuntem els dos documents.

El termini de presentació és el 12 de setembre de 2016.

Que passeu molt bones vacances!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s