Iniciem la 9a temporada de PROESO

PROESO logo DOCENTS allargat_9atemporada

A partir de hui PROESO inicia la seua 9a temporada, començàrem allà pel setembre del curs 2008/09 i hui, setembre del curs 2016/17, amb una nova temporada per davant iniciem un nou període de treball en el foment d’activitats musicals i educatives per a compartir i intercanviar experiències, opinions i propostes didàctiques amb companys i alumnes. Un any més el nostre objectiu principal és el de construir i consolidar un projecte musical intercentres, a partir de l’agrupació instrumental i coral PROESO i a partir d’un programa comú. Continuem alimentant la motivació del professorat mitjançant la participació dels nostres alumnes en la Coral i la dels docents en el Grup Instrumental PROESO i també enriquim la formació en la doble faceta: com a instrumentista i com a professional docent, situació que ens fa portar l’activitat per tota la geografia valenciana.

Poesers!!!… endavant amb la nova temporada, el proper dia 17 de setembre celebrarem el nostre primer assaig de la temporada 2016/2017!!!

PROESO, Associació i Grup Instrumental de Docents d’Ensenyament Musical de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s