Utilitza Google Apps de PROESO

proeso-logo-docents-allargat_googlenonprofitsGoogle Apps for Nonprofits és un servei de Google que proporciona diversos productes de Google Apps amb el nom de domini personalitzat de proeso.org. Compta amb diverses aplicacions web amb funcions similars a les suites ofimàtiques tradicionals, incloent Gmail, Hangouts, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Slides, Groups, News, Play, Sites i Vault.

product-logos-350x215

Recorda que per pertànyer a PROESO com a Soci tens dret a un compte complet de Google Apps amb 30 GB de capacitat i amb accés a tots els productes i serveis que PROESO posa al teu abast a través de Google Apps.

PROESO amb Google Apps pretén eliminar despeses informàtiques i ajudar als membres de l’associació a treballar junts de forma més eficaç i dins de les tecnologies informàtiques amb accés gratuït a Google Apps per a Organitzacions sense Ànim de Lucre.

Amb Google Apps de PROESO podràs:

– Tindre un compte de correu electrònic personalitzat i l’Associació PROESO pot crear comptes de correu electrònic il·limitats per als membres amb el domini de proeso.org (per exemple: juanlopez@proeso.org) a través de Gmail.
– Emmagatzemar arxius en el núvol, gràcies a 30 GB d’espai d’emmagatzematge per compte en Gmail i Google Drive.
– Col·laborar en temps real amb els teus companys en l’elaboració de propostes de comissions d’organització interna, projectes, subvencions, ordre del dia de reunions, materials, etc. a través de Documents de Google.
– Realitzar enquestes, dur a terme avaluacions de formació i elaborar registres en esdeveniments a través de Formularis de Google.
– Administrar cites i programacions mitjançant Google Calendar.
– Supervisar debats en grup i llistes de distribució a través de Grups de Google.
– Mantenir videoconferències amb fins a 15 participants al mateix temps des del teu ordinador o dispositiu mòbil, disposant de l’àudio i les eines per compartir la visualització de la pantalla.
– Gaudir d’assistència gratuïta les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana a través del telèfon, el xat i el correu electrònic.
– Treballar online a través de qualsevol navegador modern; sense maquinari ni actualitzacions.
– Accedir a les teves dades de forma segura des d’un dispositiu mòbil.

PROESO va enviar a tots els socis un email amb les dades d’accés en el moment en el que es va fer públic el sistema de Google Apps en l’associació i també en el moment d’alta de nous socis. En el cas de necessitar altra vegada les dades, envia un email a proesogestio@proeso.org amb el teu nom i cognoms i en breu rebràs un email amb l’accés actualitzat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s