Informacions, Formulari comissions organitzatives i Proper Assaig

grupdx
Hola a totes i a tots,

Després de les bones vibracions del primer assaig del Grup Instrumental, de les sensacions tan espectaculars que ens van aportar les obres programades per al primer concert del projecte i després de la satisfacció de tindre amb nosaltres i com a director del projecte al compositor i també company Teo Aparicio, continuem amb la tasca d’oganització i de treball per a portar a bon port el projecte 2016/2017.

El dissabte passat després de l’assaig es va realitzar l’Assemble General Anual i Ordinària en la que  i en funció de l’ordre del dia, es va informar de l’estat de comptes de l’associació i es va fer balanç de l’exercici 2015/2016. En la mateixa també es va informar dels canvis, segons els estatuts, en la junta directiva i en la presidència i de les funcions que desenvolupen i tenen atribuïdes. El companys que formen part de la junta demanaren col·laboració dels membres i socis de PROESO en les diferents comissiopns encarregades de dur endavant el projecte anual i organitzatiu de l’associació.

Després de tot el que es va exposar en l’Assemblea General Anual del passat 17 de setembre de 2016 respecte a l’organització del projecte anual de PROESO, ací vos deixem el següent formulari per a que cada membre de PROESO es puga afegir a la/les comissions organitzatives en les que més identificat estiga i a les que crega que pot aportar els seus coneixements i la seua col·laboració. El termini per a cumplimentar el següent formulari serà el dimecres 5 d’octubre de 2016:
https://docs.google.com/form/d/e/1FAIpQLSd2rQVLcAxLOPFn5mvnFs311fQLRKVIIQCKjgdjZ9G7oh-bMQ/viewform

El proper assaig del Grup Instrumetal PROESO serà el dissabte 15 d’octubre a les 15.45h (lloc per determinar).

Esperant la vostra col·laboració,

Salutacions i fins prompte,

La Junta Directiva,
Sempre fent PROESO!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s