Galeria fotogràfica del viatge-projecte de BUSF i PROESO en NEPAL

img_5420-copia-redimensionado

Ací vos deixem la Galeria Fotogràfica del viatge dels passats Nadals en el que els companys Marisol Barberá i Toni Giménez participaren representant a PROESO a Nepal amb altres ONG, Projecte BUSF i PROESO en NEPAL en Navidades Solidarias para Nepal en la reconstrucció i ajuda un l’Orfenat objecte del projecte.

Enllaç al projecte complet i la relació d’ONG que perticiparen:

“Navidades Solidarias para Nepal”

El projecte de PROESO de 2014/2015 es va destinar per als damnificats pel terratrèmol de Nepal i en el que el president de BUSF, Ángel García, ens va informar del procés de reconstrucció de l’orfenat al Nepal: projecte al qual ha ajudat PROESO amb els diners recaptats al concert “Música, Imatges i Emocions” que es va celebrar el passat 30 de maig de 2015 a la Sala Principal del Palau de les Arts Reina Sofia de València (un total de 20.000 i pico euros): Continua llegint

logos_v4

Galeria Fotogràfica del viatge a Nepal i del treball realitzat a l’orfenat “Happy Siphal”:

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s