PROESO ESTRENA UN PROJECTE NOVEDÓS: LA CREACIÓ D’UNA XARXA DE CENTRES EDUCATIUS I SOLIDARIS ANOMENADA PROESO-HAPPY SIPHAL

happysiphal.proeso.org

Com ja sabeu, PROESO ha realitzat projectes solidaris amb la ONGD (Organització No Governamental per al Desenvolupament) anomenada BUSF (Bombers Units Sense Fronteres) des de 2012.

BUSF, junt a altres entitats col·laboradores, ha creat una plataforma anomenada Happy Siphal que pretén rebre i oferir projectes per ajudar a la infància més desfavorida per catàstrofes naturals.

És per aquest motiu que des de la Comissió Pedagògica de PROESO vos hem proposat el següent projecte que iniciarem aquest curs:

La creació d’una xarxa de centres educatius i solidaris anomenada PROESO-HAPPY SIPHAL.

La nostra companya Anna Alfonso ha dissenyat un logotip identificatiu de la xarxa (podeu vore adjunt al present email, a l’enllaç i presidint la nova web de PROESO-HAPPYSIPHAL), la nostra companya Elena Baviera ens ha preparat una proposta didàctica per a portar a terme el projecte musical i solidari que ens planteja PROESO a partir de la metodologia de l’ApS (Aprenentatge Servei) i el director musical actual de PROESO, Teo Aparicio, ha composat la cançó “Happy Siphal” per a estrenar tot el projecte. I tot dins de la web que hem creat i  anomenat PROESO-HAPPYSIPHAL.

Les propostes que sorgisquen d’aquesta Xarxa es llançaran a tot el país, tant des la web de PROESO com des de la web de la plataforma de PROESO – HAPPY SIPHAL.

Per apuntar-vos al primer projecte heu d’omplir el següent formulari: Formulari de Participació al Projecte PROESO-HAPPYSIPHAL:

Una vegada l’ompliu, rebreu un correu amb una contrasenya per a descarregar-vos tot el material (Recursos didàctics i recursos musicals: particel·les per a cor, guió de direcció i particelles per a conjunt instrumental, àudios de les veus per separat, en conjunt i la base instrumental, a més d’un vídeo tutorial per a cantar la tornada amb llenguatge de signes).

Vos expliquem el projecte:

Divendres 9 de desembre de 2016, a l’hora del pati, als col·legis i instituts de la Xarxa de Centres Happy Siphal

ESTRENEM LA CANÇÓ “HAPPY SIPHAL”

Cant de “Happy Siphal” als patis i salons d’actes dels col·legis i instituts adherits a la Xarxa de Centres Happy Siphal, amb la lectura d’un Manifest en el qual els nostres alumnes expressaran les seues idees, opinions i solucions per a cooperar i ajudar a la infància més desfavorida del món i que ha patit una catàstrofe natural.

PROESO (Associació i Conjunt instrumental de Docents de Música de la Comunitat Valenciana) celebrarà el Dia Internacional de la ràdio i la televisió a favor de la infància –el divendres 9 de desembre-, promulgat per UNICEF per afavorir els Drets a la llibertat d’expressió, a oferir i rebre informació i a expressar les seues opinions en els mitjans de comunicació, declarats en la Convenció sobre els Drets del Xiquet/a.

Cada centre contactarà amb la ràdio i/o televisió local, comarcal i/o provincial per què facen eco de la notícia i la difonguen al llarg de les 24 hores del 9 de desembre.

El projecte d’ApS (Aprenentatge Servei) “Happy Siphal” conclou amb el cant comú de “Happy siphal” (cançó i lletra composada per Teodoro Aparicio, actual director musical de PROESO), que s’estrenarà aquest Dia i que, en el moment d’alçar batuta cada mestre/a de cada centre participant, sentirem que no cantem sols, doncs a la mateixa hora i en diferents llocs de la Comunitat Valenciana estaran vibrant molts alumnes i mestres com nosaltres amb el cant comú.

Cada centre rebrà una VIDRIOLA SOLIDÀRIA amb el nom de la Xarxa de centres PROESO-HAPPY SIPHAL i els logotips de PROESO, BUSF i HAPPY SIPHAL. La vidriola solidària passarà pel públic de la seua comunitat educativa i els diners recaptats els gestionarà la ONGD (Organització No Governamental per al Desenvolupament) BUSF (Bombers Units Sense Fronteres) i aniran destinats a reconstruir un hospital infantil per a la infància haitiana damnificada per la catàstrofe de l’huracà Matthew. (Si algun centre té vacances el 9 de desembre, pot realitzar el projecte un altre dia.)

RECORDEU OMPLIR EL FORMULARI PER A PARTICIPAR I REBRE TOT EL MATERIAL!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s