Web i projecte PROESO – HAPPY SIPHAL

Web

PROESO estrena web i projecte amb PROESO – HAPPY SIPHAL

PROESO – HAPPY SIPHAL és una xarxa de centres educatius i solidaris per ajudar a la infància en emergències i catàstrofes.

Happy Siphal és una plataforma que unix a moltes persones de diferents àmbits per ajudar a la infància en emergències i catàstrofes: https://happysiphal.org/

La unió fa la força. Així ho entenen ONG, fundacions, associacions sense ànim de lucre, empreses i professionals particulars amb una inquietud comuna: ajudar els més desfavorits en circumstàncies agreujades per l’efecte d’una catàstrofe natural.

Aquesta iniciativa, impulsada per Bombers Units Sense Fronteres i recolzada per diverses ONG i fundacions, compta amb el suport del Pare Àngel (Missatgers de la Pau), el xef Chema de Isidro o el paratriatleta marbellí Javier Mérida entre d’altres.

La tasca d’aquesta plataforma és identificar projectes d’ajuda a la infància i amb la suma de forces desenvolupar-los de la manera més eficaç, transparent i útil per salvar vides o millorar la seva qualitat fins que puguin valer-se per si sols.

La denominació “Happy Siphal” correspon al nom del primer orfenat de Khatmandú (capital de Nepal) que ha rebut l’ajuda d’aquesta plataforma.

L’Associació sense ànim de lucre PROESO (Conjunt Instrumental de Docents de Música de la Comunitat Valenciana) va col·laborar en el primer projecte de Happy Siphal les passades vacances de Nadal de 2015 acudint dos companys a un orfenat de Nepal per atendre als xiquets orfes, regalar-los els instruments musicals que havia donat l’empresa de Música Consolat de Mar de Benaguasil (València) i ensenyar-los la tècnica bàsica per tocar la flauta dolça: https://happysiphal.org/2016/02/09/navidades-solidarias-para-nepal/.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s