HAPPY SIPHAL ja té sintonia

para-nepal-happy-siphal

La plalataforma HAPPY SIPHAL ja té la seva pròpia sintonia gràcies a la composició realitzada per Teo Aparicio, compositor i director, que en l’actualitat està considerat com un dels autors de música per a banda de major projecció internacional. El treball està emmarcat dins de la col·laboració de PROESO amb la plataforma Happy Siphal  i en el projecte PROESO-HAPPY SIPHAL.

La cançó solidària HAPPY SIPHAL s’interpretarà i es podrà escoltar en el  primer projecte educatiu i solidari a nivell nacional HAPPY SIPHAL que a través de PROESO han llançat des de PROESO-HAPPY SIPHAL.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s