ENTRADES per al CONCERT “Melodies i somriures per Happy Siphal VALÈNCIA”

Ja estan a la venda les entrades per a l’espectacle “Melodies i somriures per Happy Siphal VALENCIA” de PROESO del proper 7 de maig al Teatre Principal:

Huecco i Eva Dénia són els artistes convidats que actuaran amb PROESO en el Teatre Principal de València el proper 7 de maig en el Concert-Espectacle Melodies i Somriures per Happy Siphal.

La Coral i el Conjunt Instrumental PROESO oferiran el proper 7 de maig en el Teatre Principal de València,  Melodies i Somriures per Happy Siphal, un concert-espectacle solidari en dues sessions a benefici de la infància de Síria, població civil castigada constantment per la guerra, els diners recaptats del qual es destinaran a habilitar aules mòbils escolars per possibilitar el dret a l’educació de qualsevol xiquet i xiqueta sirià.

Happy Siphal és una plataforma virtual coordinada per BUSF (Bombers Units Sense Fronteres) que sol·licita projectes per ajudar la infància més desfavorida per catàstrofes naturals (terratrèmol, huracà) o provocades (guerra).

PROESO ens deleitarà amb un repertori molt variat (New Age, pop, música en valencià amb aires jazzístics, bolero o rumba-rock), amb un desplegament de 350 intèrprets entre el fossat (banda simfònica de 80 instrumentistes) i la caixa escènica (Coral de 280 veus, a més del cos de ball Innovatori de Moviment Alicia Herrero de Xàtiva, la cantant valenciana Eva Dénia i el cantant madrileny Huecco) i tots sota la batuta de Teo Aparicio Barberán.

Notícies relacionades:

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s