Iniciem la 10a temporada de PROESO

A partir de hui PROESO inicia la seua 10a temporada. Començàrem allà pel setembre del curs 2008/09 i hui, setembre del curs 2017/18, amb una nova temporada per davant iniciem un nou període de treball en el foment d’activitats musicals i educatives per a compartir i intercanviar experiències, opinions i propostes didàctiques amb companys i alumnes. Un any més el nostre objectiu principal és el de construir i consolidar un projecte musical intercentres, a partir de l’agrupació instrumental i coral PROESO i a partir d’un programa comú. Continuem alimentant la motivació del professorat mitjançant la participació dels nostres alumnes en la Coral i la dels docents en el Grup Instrumental PROESO i també enriquim la formació en la doble faceta: com a instrumentista i com a professional docent, situació que ens fa portar l’activitat per tota la geografia valenciana i que en la temporada que hui encetem també ho farem internacionalment.

Poesers!!!… endavant amb la nova temporada, hui dia 16 de setembre amb la publicació oficial del DVD “Melodies i Somriures per Happy Siphal” i amb l’Assemblea General, les actuacions en Shanghai (Xina) de l’11, 12 i 13 d’octubre i l’assaig del proper dia 21 d’octubre conformen un gran inici per a la temporada 2017/2018!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s