PROESO viatja hui a Shanghái

Proeso viatja hui dia 7 d’octubre a Shanghái per a actuar en la fira MUSIC CHINA. La fira es celebra del 11 al 14 d’octubre de 2017 en el New International Expo Centre de Shanghái. PROESO participarà amb el Grup Instrumental en l’activitat “Congrés Internacional Music Xina” amb varies activitats i actuacions en l’estand de la marca JINBAO i en l’auditori de la fira, concretament els dies 11, 12 i 13 d’octubre. L’expedició està integrada per trenta músics que eixiran cap a Shanghái a les 18.30h des de l’aeroport de València, via Madrid.
 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s