PROESO en Shanghái

Proeso ha viatjat del 7 al 14 d’octubre a Shanghái (Xina) per a actuar en la fira MUSIC CHINA. La fira s’ha celebrat els dies 11, 12, 13 i 14 d’octubre de 2017 en el New International Expo Centre de Shanghái. PROESO ha participat amb el Grup Instrumental en l’activitat “Congrés Internacional Music Xina” amb varies activitats i actuacions en l’estand de la marca JINBAO i en un dels auditoris de la fira i concretament els dies 11, 12 i 13 d’octubre. L’expedició ha està integrada per trenta músics.
 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s