Vídeo PROJECTE HAPPY SIPHAL 2016

Una cançó solidària que porta per títol “Happy siphal” ha estat la protagonista del projecte educatiu i solidari a nivell nacional que ha llançat HAPPY SIPHAL a través de PROESO, i des de la xarxa PROESO HAPPY SIPHAL. La cançó va ser estrenada en commemoració del dia Internacional de la televisió i la ràdio a favor de la infància promulgat per Unicef. PROESO és una associació sense ànim de lucre de docents d’educació musical de la Comunitat Valenciana que, juntament amb l’ONG BUSF, (Bombers Units Sense Fronteres), ha creat la plataforma virtual anomenada happysiphal.proeso.org amb la intenció de dur a terme projectes destinats a ajudar als nens més necessitats i desfavorits per catàstrofes naturals.
PROESO ja va col·laborar en el primer projecte de HAPPY SIPHAL en Nadal de 2015, i ho ha tornat a fer aquest nadal cantant en directe, el passat 9 de desembre 2016, simultàniament en 38 centres aquesta cançó, “Happy Siphal”, (nom del primer orfenat de Kàtmandu que va rebre l’ajuda d’aquesta plataforma). Els Centres de diferents localitats i províncies (Alacant, València, Castelló, Tarragona, Barcelona i Còrdova) van mostrar al pati o el saló d’Actes, el producte final d’un projecte treballat a través de la metodologia d’Aprenentatge Servei (ApS) per a l’educació global i la cooperació internacional.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s