PROJECTE HAPPY SIPHAL 2017/18

Estimats companys/es:

PROESO-HAPPY SIPHAL està preparant un nou projecte per a aquesta temporada 2017/18. De moment vos podem avançar que, així com el passat curs vam estrenar la cançó Happy Siphal de Teo Aparicio-Barberán, en el projecte d’enguany realitzarem un viatge virtual en el qual haurem d’anar explorant i descobrint aspectes de la cooperació internacional, per a centrar-nos, finalment, en la música i les danses d’un dels països on BUSF realitza la seua tasca.

Ens agradaria saber si esteu interessats en participar-ne per poder enviar-vos la informació completa. Des de BUSF es posaran en contacte amb tots els centres participants per tal de fer-los arribar les vidrioles i altres materials.

Si t’ha picat el cuquet i vols vore què portem entre mans, ompli el següent formulari abans del dimecres 8 de novembre!

FORMULARI

COMISSIÓ PEDAGÒGICA

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s