Festival de Nadales a l’ADDA

Amb tota la il·lusió i esperit nadalenc des de la OJPA, S’està preparant el Festival de Nadales que se celebrarà en el ADDA el 17 de desembre a les 10:00h. Asseguren un ambient festiu i divertit a més a més de proporcionar una experiència al món artístic juvenil professional pels mes petits. L’objectiu de l’esdeveniment és mantenir l’emoció i tradició nadalenca entre els mes petits, a més a més de FOMENTAR el JOVE TALENT, crear sinergies i col·laboracions amb la OJPA – Orquestra de Joves de la Província d’Alacant.

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s