Concert-estrena del projecte educatiu “Cerca Sonora”

Estimats companys i companyes:

Vos convidem a assistir al concert-estrena del projecte educatiu Cerca Sonora, que es celebra el proper diumenge 15 d´abril, a les 12:00 hores, en el claustre gòtic del Centre Cultural El Carme de València (C/ del Museu, 2), dins del Programa de la 40é edició del Festival Ensems.

El projecte educatiu Cerca Sonora, recolzat per l’Institut Valencià de Cultura que s’estrena enguany com a part integrant del Festival Ensems (www.ensems.com), ha proposat als alumnes de quatre instituts valencians (IES Josep de Ribera de Xàtiva, IES Bernat Guinovart d’Algemesí, IES número 4 d’Alzira i IES Berenguer Dalmau de Catarroja) el repte de crear, mitjançant els recursos presents a l´aula, obres inspirades en les creacions de quatre compositors i compositores i creadors sonors: Agnès Pe, Cuneta, Isabel Latorre i Jose Vicente Fuentes. Al concert compartiran escenari amb ells i ens mostraran les seues creacions que, de segur, no decebran a ningú. L’entrada és gratuïta.  http://www.ensems.com/2018/03/cerca-sonora.html.

A més podreu gaudir d’una instal.lació sonora molt original i d’un documental que mostra tot el procés creador dels alumnes amb els artistes sonors, compositors i compositores.

  
Ens vegem envoltats de sons el proper diumenge!: 

Equip organitzador de Cerca Sonora (Vicent Domènech Alberola, Paco Valldecabres i Elena Baviera)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s