MUSICAULA VALÈNCIA: MÚSICA EN ACCIÓ!

PROESO continua participant en les jornades MUSICAULA: MÚSICA EN ACCIÓ!. Després de la nostra participació a les jornades celebrades a Castelló i Elda, en aquesta ocasió estarem el 19 de maig al Centre Cultural la Nau de València. Aquestes jornades estan integrades per tallers de creativitat, de percussió corporal, de psicologia musical, de soundpainting, i també es presenten diversos projectes de música a l’aula que ja es realitzen a la Comunitat Valenciana: COM SONA L’ESO, LOVA, MUSIESCOLA i PROESO.

PROGRAMA

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s