AGRAÏMENTS PEL CONCERT “CANTEM PER MARTA I MARIA”

El passat divendres 16 de novembre ho tornàrem a fer!

A les 19.30h començà l’espectacle. PROESO amb tota la seua esplendor: un brillantíssim Grup Instrumental, una Coral formada per 300 alumnes i profes,  l’enèrgica direcció de Carlos Riera en el seu debut com a Director de PROESO, i dos solistes, Laura Marco i Diego Carrascosa, que ens regalaren moments meravellosos. En resum, una nit màgica. Omplirem l’Auditori i el vam alçar en peu per dues xiquetes, Marta i Maria Bernat, tornant a demostrar que el poder de la música no té límits. Les nostres melodies arribaren fins a Columbus (Ohio, EEUU) on Marta i Maria, junt als seus pares, pogueren gaudir d’alguns moments del concert a través de la infinitat de vídeos i imatges que els assistents els van fer arribar.

Des de PROESO volem agrair a totes aquelles persones i entitats que van fer possible que aquest concert fora una realitat. En primer lloc, donar les gràcies a l’Institut Valencià de Cultura i a Alfonso Ribes per cedir-nos les instal·lacions de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló així com tots els recursos, tant tècnics com humans, que posaren a la nostra disposició. Estem molt agraïts a Consolat de Mar i Carles Subiela per la cessió de l’instrumental de percussió que vam utilitzar en el concert. D’altra banda, volem agrair a les societats musicals de Benimodo, la Primitiva de Paiporta i Tres Forques el haver-nos deixat les seues instal·lacions per a fer els assajos, així com al CEIP Jaume I de Castelló per obrir-nos les portes per a realitzar una sessió de tècnica vocal. No ens oblidem de Toni Giménez, Juan Antonio Pérez, Carlos Riera i Ester Casanova, autors dels arranjaments de les cançons d’aquest concert i als quals estem molt agraïts. També volem donar les gràcies al CEFIRE Artísticoexpressiu pel suport formatiu al professorat participant. Agrair també a la Diputació de Castelló  la impressió de cartells, programes de mà i demés materials gràfics. Volem donar les gràcies als cicles formatius de TASOC, IS i ATENDE de l’IES Francesc Ribalta de Castelló per la gran feina d’organització i dinamització de gent, temps i espais que feren durant tot el dia. També agrair als Dimonis de la Plana la seua participació en el nostre concert a ritme de batucada. Finalment donar les gràcies a tots els centres participants, que amb el treball i esforç de docents i alumnes, ompliren de veus i llum l’escenari de l’Auditori. Moltes gràcies!

No podíem tancar aquest post sense nomenar a tota la gent que d’una manera o d’una altra va ser partícep d’aquest emotiu concert, tant de manera presencial com a través de la fila 0. A tots vosaltres… 10900 GRÀCIES! És una alegria poder compartir-vos que, amb la vostra col·laboració, es van recaptar 10900 € per a la causa de Marta i Maria! Tot un èxit!

Ens veiem en el pròxim concert!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s